Bedrijf / Kwaliteit

Openbare aanbestedingen

Met meer dan veertig medewerkers zetten we elk detail uit de lastenboeken om in tastbare realisaties.Daarvoor krijgen die medewerkers permanente opleidingen en een individuele opvolging in verband met hun technische vakkennis.

Teambegeleiding

Voor elke opdracht stelt VandezandeConstruct Bvba een geschikt team samen. De werfleider coördineert via frequente werfcontroles, hij zorgt dat de gemaakte afspraken stipt worden nageleefd en stuurt bij indien nodig , zo bent u zeker van een rimpelloos verloop en kwalitatieve arbeidsprestaties.

Kwaliteitsgaranties

Vandezande Construct Bvba voldoet aan alle wettelijke bedrijfsvereisten: we zijn als aannemer geregisteerd en erkend door het Ministerie van Verkeer en Infrastructuur, om maar te zeggen dat wij het menen als het op kwaliteit aankomt.

Opvolging

Kwaliteit en kwaliteitsverbetering doe je niet alleen intern. Daarom laten we – naast onze medewerkers –ook u aan het woord. Bij openbare aanbestedingen gebeurt dat bij de oplevering van de werken. De particuliere klanten kunnen hun reactie geven via een tevredenheidsenquête want ….. een open communicatie is de eerste vereiste voor een doeltreffende service.